ΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ... ΟΛΟΚΛΗΡΟ
euso_ekfelakonias_2014-2015.jpg

Τοπικός Προκριματικός Διαγωνισμός,
για τη συμμετοχή στη 14η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών, EUSO 2015.
EUSO_SPARTI_2015_15.jpg
Ο τοπικός διαγωνισμός διεξήχθη με επιτυχία, στο Ε.Κ.Φ.Ε. Λακωνίας, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015.
Προκρίθηκε η τριμελής ομάδα του Γενικού Λυκείου Μολάων, η οποία και θα συμμετάσχει στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό, την 23η Ιανουαρίου 2016, στο Ε.Κ.Φ.Ε. Αιγάλεω, στην Αθήνα.Η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, εδώ.Το έντυπο με τα θέματα του διαγωνισμού, σε ηλεκτρονική έκδοση, εδώ.Φωτογραφίες, εδώ.

 λήψης.png
Τοπικός Προκριματικός Διαγωνισμός EUSO,
για τη συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών.

Ο τοπικός διαγωνισμός διεξήχθη με επιτυχία, στο Ε.Κ.Φ.Ε. Λακωνίας, την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014.
Προκρίθηκε η τριμελής ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Σπάρτης, η οποία και θα συμμετάσχει στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό, την 24η Ιανουαρίου 2014, στο Ε.Κ.Φ.Ε. Αιγάλεω, στην Αθήνα.Η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, εδώ.Το έντυπο με τα θέματα του διαγωνισμού, σε ηλεκτρονική έκδοση, εδώ.Φωτογραφίες, εδώ.

external image logo.png


o- -o- -o- -o- -o- -o- -o- -o- -o- -o- -o- -o- -o- -o- -o- -o- -o- -o- -o- -o- -o- -o- -og_euso_2013_14.jpg


Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013, διεξήχθη ο τοπικός διαγωνισμός EUSO στο Ε.Κ.Φ.Ε. Λακωνίας.Θέματα, φωτογραφίες και δελτίο τύπου, εδώ.

Η 14η Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών, θα διεξαχθεί στη χώρα μας!
Περισσότερες πληροφορίες,θα βρείτε εδώ
Η Προκήρυξη του Πανελλήνιου Διαγωνισμού euso 2014(Υ.ΠΑΙ.Θ.)Η Προκήρυξη του Πανελλήνιου Διαγωνισμού euso 2014(ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε.)


external image logo.png

Θέματα προηγουμένων ετών EUSO, εδώ.Όργανα με τα οποία πρέπει να είναι εξοικειωμένοι οι μαθητές για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμόΑίτηση συμμετοχής τριμελούς ομάδας στον τοπικό διαγωνισμό EUSO του Ε.Κ.Φ.Ε. ΛακωνίαςΠρόσκληση συμμετοχής στον τοπικό EUSO από τη Δ.Δ.Ε. Λακωνίας


https://vimeo.com/75684219
Το video για την Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών του 2013 στο Λουξεμβούργο. Ευχή όλων, το 2014 στην Αθήνα, να είναι έτσι και καλύτερα!Οδηγίες του κ. Κώστα Καμπούρη, προέδρου της ΠΑΝΕΚΦΕ, για την προετοιμασία των μαθητών μας στους τοπικούς διαγωνισμούς EUSO.


:
.